Information om medlemsavgifter för 2023 publiceras under januari/februari
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Vaxholms Kanotsällskap
Fotboll
Bli medlem i Vaxholms Kanotsällskap
BLI MEDLEM
Välkommen till Vaxholms kanotsällskap

Kanotskola, kanotuthyrning, och paddling och träning för alla! Välkommen till ett fint 2023 med oss!

Dags att beställa klubbkläder
2023-03-06 13:00

Trimtex webshop är nu öppen under 2 veckor (6 mars - 19 mars) med förväntad leverans vecka 18.

 

Viktigt att beställa innan tidsfristen går ut. Vi kan dessvärre inte lägga till beställningar efter att webshopen har stängt.

 

Nytt i klubbshoppen

 • Tävlingslinne Fast 3:0 för dam/herr är en uppdaterad modell med bättre rörelsefrihet runt armarna.
 • Fusion jacket o pants, ett neutralare klubbställ för både tävlande och föräldrar till vardag, träning och tävling (ej för prispallen)
 • Basic active T-shirt, för både tävlande och föräldrar som enkel klubb T-shirt med logga

Logga in
Klicka här för att komma vidare till webshoppen

Välj ”Logga in” om du redan har ett konto på trimtex.se eller ”Nytt konto” om det är första gången du beställer från oss. På mobil måste du skrolla ner på sidan för att hitta dessa två alternativen. ”Teamkod för inloggning” klicka på ”Logga in”


Här finns informationsfilm om hur du loggar in i shoppen och beställer, klicka på länken här.

 

Om du kommer bort från medlemssidan, kan du logga in med teamkod:
VaxholmsKanotsallskap2023

 

Storlekar
Om du är osäker på vilken storlek du ska välja, se vår informationsfilm här.

 

Om det skulle uppstå problem med att logga in eller om du har andra frågor och funderingar så tveka inte att ta kontakt med Trimtex på support@trimtex.se eller på telefon 026-24 98 90.

Medlemsavgifter 2023
2023-02-27 20:39

Nu har vi publicerat medlemsavgifterna för året. På den här sidan hittar du alla priser. Läs igenom informationen och betala in din medlemsavgift till klubbens bankgiro.

Nu ser vi fram emot en ny säsong
2023-02-18 14:20

Säsongen 2023 är igång. Vi ser fram emot bra träning, spännande tävlingar och många fina prestationer av alla våra kanotister. 

 

Vi kommer inom kort att uppdatera hemsidan med information för årets aktiviteter, både för medlemmar men även för dig som vill hyra kanot eller anordna ett evenemang för skolan eller företaget.

 

Håll utkik.

Vi önskar dig en riktigt god jul!
2022-12-28 14:34

Vi önskar alla en Riktigt God Jul och fin träning under ledigheten! Gymet är öppet hela helgen, det är härligt ute i området och det går att paddla om man tar sig förbi isen!

 

Ha en riktigt god jul och som alltid – välkomna!

Ungdomsträning i vinter!!
2022-10-12 14:43

Vi har fin rolig träning för tjejer och killar i alla åldrar, från cirka 8 år och uppåt. Våra ungdomsgrupper tränar både inne i Vaxö skolas lokaler, i klubben och ute varje vecka, vi har läger och annat kul. Häng med! 

 

Åldrarna nedan kan variera lite beroende på hur vana ungdomarna är. De mest vana äldsta yngre kan ibland träna med de äldre, allt efter hur de själva vill. All träning är lekfull och passar både tjejer och killa, med skickliga erfarna ledare.

 

Föräldrar inbjuds att vara med sina ungdomar, särskilt på måndagar, onsdagar och lördagar, då passar träningarna även er!

 

Information om passen och eventuella förändringar finns på vår Facebookgrupp VKS ungdomsträning. Gå med där så missar du ingenting!! Har du frågor så kontakta ledarna direkt eller maila till info@vaxholmkanot.se . Du kan även ringa 08-5413132031.

 

Yngre ungdomar (c:a 8-13 år):

 • Inomhusträning i Vaxö skolas idrottshall: Måndagar 17.30-19.00. Huvudledare: Amie Roslund och Lennart Schwarz. Aktivitet: Kul inomhusprogram med gymnastik, rörelseträning, styrka och annat kul.
 • Utomhusträning vid klubben (Eriksö): Lördagar 10.00-11.30. Huvudledare: Amie Roslund och Lennart Schwarz. Aktivitet: Paddling när vädret är bra, löpning/joggning, styrka och rörelse med mera
 • Ungdomsläger på Novemberlovet: Måndag den 31:a oktober till fredag den 4:e november. Två träningar per dag, med första passet 09.00, sista passet 15.00. Alla tar med lunch o mellis, värmer gemensamt på klubben (tallrikar, bestick, glas o sånt finns på klubben). Det blir paddling, löpning, lekar, styrketräning och en massa kul. Ledare: Amie Roslund.

Äldre ungdomar och juniorer (från c:a 13 år)

Se vår Facebook-grupp för detaljprogram

 • Utomhus / inomhusträning (Paddling), Onsdagar 17.30 tills det blir för kallt, då flyttar vi in och kör samma tid i Vaxö skolas idrottshall. Huvudledare: Erik Gustafsson och Danne Blomberg
 • Utomhusträmning vid klubben: Lördagar 10.00-11.30, gemensamt med de yngre. Paddling eller löpning. 
 • Styrketräning, Paddling, Löpning: Måndag, Tisdag, Torsdag, Söndag. Enligt träningsprogram. Ledare: Danne Blomberg.
 • Läger på novemberlovet, i Vaxholm, se ovan.
 • Läger på novemberlovet i Mullsjö med svenska kanotförbundet (för de äldsta)

 

Välkomna!

BLI MEDLEM
 
Följ oss
Partners