SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Vaxholms Kanotsällskap
Fotboll
Gym & Motion
Av tränande för tränande - vårt GYM. Dessutom ger vårt motionskort dig möjlighet att både paddla och gymma!
 
GYM & MOTION
GYM
MOTIONS-KORT
Träna hos oss!

Vi kan erbjuda olika träningsformer som passar olika inriktningar och ambitioner. Du kan välja att träna på vårt gym, du kan deltaga på kanot-kurser och även välja att skaffa vårt motionskort som ger dig tillgång till både kanoter och gym. Som medlem hos oss har du med gym- eller motionskortet dessutom tillgång till vår anläggning! 

  • Vårt välutrustade gym passar alla som vill träna - med vårt gymkort kan du träna precis när DU vill, på det sätt som du önskar. Klicka på GYM ovan.
  • Med vårt motionskort kan du låna kanoter och paddla för motion, träning eller helt enkelt glida fram en lugn sommarkväll och bara njuta.  Klicka på MOTIONSKORT ovan 
  • Våra populära kanotkurser för vuxna ger dig grunderna för att paddla och utnyttja motionskortet, eller för att komma vidare med din teknik och träning. Kurserna går på kvällar under sommaren och tar ett par timmar. Ledare är våra duktiga aktiva, så du får bästa möjliga instruktion! Klicka på kanotkurser ovan!
 
Följ oss
Partners