SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Vaxholms Kanotsällskap
Fotboll
TRÄNA MED OSS
 
Träning och Kurser
TRÄNING&
KURSER
UNGDOMS-TRÄNING
KANOT-KURSER
KALENDER
GYM & MOTION
HÄR FINNS NÅGOT FÖR DIG!

Vaxholms Kanotsällskap är en av Sveriges allra bästa klubbar, med en mycket bred verksamhet för ungdomar och vuxna i alla åldrar. Vi paddlar såklart, med kanotister i världseliten, ungdomar som har kul och vuxna som tränar och har en rik fritid hos oss. Alla tillsammans men var och en på sitt sätt och efter sina förutsättningar. Och det är inte bara paddling hos oss - vårt gym är också  uppskattat för alla sorters träning

 

UNGDOMSTRÄNING
Vår ungdomsträning är öppen för alla i åldrarna 8-18 år. Alla ungdomar kan också vara med på tävlingar och läger om de vill.  Våren 2024 har vi gemensamma träningar Onsdagar 18.00 och Lördagar 10.00. Dessutom tränar våra aktiva i stort sett varje dag. Tider för dessa träningar kommer successivt på Facebook, VKS ungdomsträning (3) VKS ungdomsträning | Facebook .

Klicka på "UNGDOMSTRÄNING" ovan för mer information.

 

Bästa sättet att komma igång för dig som vill börja paddla är att gå kanotskolan på sommarlovet. Öppen för barn och ungdomar 8 - 14 år som vill umgås med kompisar och lära sig paddla under sommaren. Efter kanotskolan får du gärna fortsätta i våra träningsgrupper. Mer info under fliken "kanotskola" , klicka i rutan på första sidan.

 

KANOTKURSER FÖR VUXNA

Delta i någon av våra kurser för att snabbt komma igång. Kurserna går kvällstid under ett par timmar under sköna sommarkvällar. Tider kommer efterhand, klicka på  "KANOTKURSER" ovan. 

 

GYM OCH MOTION

Vårt välutrustade gym passar alla som vill träna - med vårt gymkort kan du träna precis när DU vill, på det sätt som du önskar. Klicka på GYM & MOTION" ovan.

 

Med vårt motionskort kan du låna kanoter och paddla för motion, träning eller helt enkelt glida fram en lugn sommarkväll och bara njuta.  Klicka på MOTIONSKORT under "Gym och Motion" ovan! 

 

 

 
Följ oss
Partners