SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Vaxholms Kanotsällskap
Fotboll
HYR KANOTPLATS HOS VAXHOLMS KANOTÄLLSKAP!
Vår anläggning skapar gemenskap och glädje - hos oss trivs du och din kanot!
 
OM KLUBBEN
BLI MEDLEM
KONTAKT
KANOTPLATS
VÅR HISTORIA
BILD-GALLERI
Kanotplats hos oss - inte bara förvaring.

Hos oss kan du ha din kanot lätt tillgänglig för sköna turer i Sveriges finaste paddel vatten.  Du hyr en plats i någon av våra bodar där du även har paddel och allt annat som hör till. 

 

Det är trevligt att ha sin kanot i en levande klubb - inte bara förvaring, du får gemenskap och kamrater på köpet, med allt vad det innebär av tips och kunskapsutbyte. Och, på sommaren kan du ta en fika i klubb-kafeet när du paddlat klart!

 

Vi har ett stort antal platser för medlemmars kanoter och för klubbens egna. 

Välkommen till oss!

 

BOKNING

För att hyra en plats är du medlem och betalar kanotplats årligen. Du kan även jobba av en del av avgiften på våra arbetsdagar då vi gemensamt håller vår fina anläggning i bra skick. 

 

Du bokar och betalar din kanotplats genom att klicka på "Bli Medlem" på första sidan och i menyn. Sedan följer du bara instruktionerna där. Bli medlem

 

Välkommen!!

 

REGLER

  • Använd den plats du fått dig tilldelad (dvs. det är inte tillåtet att att byta plats utan att först fått klartecken av kanotplatsansvarig ) 
  • Dörrarna till kanotbodarna ska alltid stängas och låsas ordentligt direkt efter du tagit ut/satt in din kanot.
 
Följ oss
Partners