SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Vaxholms Kanotsällskap
Fotboll
Kanotskola för ungdomar
Sommar vid Eriksö - det kan inte bli bättre! Välkomna!

 

 

Under några fantastiska sommardagar får du prova på att paddla själv och med kompisar i en- två- och fyrmanskanot, kanadensare, polokanot, tävlingskanot (om du vill), Stand Up (SUP) och såklart sol, bad och en massa kul, men även livräddning och mycket mer. Har du varit med förut får du lära dig ännu mer av våra duktiga ledare. För åldrarna 7-13 år.

 

Vi har flytvästkrav när vi vistas i närheten av vattnet (alltså inte enbart då vi sitter i kanoten). Flytvästar lånas av kanotklubben under lägret. Detta för att ni som föräldrar liksom vi som ledare och förening ska känna oss trygga med alla barns säkerhet, med mycket bad och lek i och runt omkring vattnet i samband med paddlingen. 

 

Alla deltagare får den populära kanotskole t-shirten.

 

Sommarlägren för barn och ungdomar är en uppskattad tradition i Vaxholm, där hundratals barn och ungdomar fått lära sig paddla och ha en massa kul, tillsammans i vår fantastiska skärgårdssommar. Lägren genomförs i vår fina miljö på Eriksö. Vad kan bli bättre än sol, sommar och bad! Vi är glada att återigen kunna erbjuda några härliga veckor vid vårt fina sjösportcenter på Eriksö i Vaxholm.

 

Lägren startar 10.00 och slutar 15.30 dagligen. Lunch och mellanmål ingår. Ledare är våra duktiga aktiva kanotister, många av dem har börjat sin aktiva karriär i kanotskolan. 

 

I år (2023) kör vi följande veckor:

 

Vecka 25, 19-22 juni (4 dagar, midsommarveckan)

Vecka 26, 26-30 juni (5 dagar)

Vecka 33, 14-18 augusti (5 dagar)

 

Anmäl dig nu!

 

kanotskola@vaxholmkanot.se

 

Mer information får du på 08-541 320 31

Information och anmälan för kanotskola 2023 publiceras under våren 2023

 
Följ oss
Partners