SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Vaxholms Kanotsällskap
Fotboll
Tävlingar

Sprint och maraton DH 12, 14, 16, 18 och seniorer
Årets tävlingar i sprint och kanot presenteras på Svenska kanotförbundets hemsida. Det finns också en facebookgrupp ”kanotgruppen” där info om tävlingar läggas ut. Tävlingarna är över hela Sverige och klubben står för VKS tävlingsavgifter.

 

VKS brukar åka på de flesta tävlingar och regattor. Ungdomsansvariga från styrelsen anmäler till tävling samt luncher. Vid större tävling finns ett boendealternativ för klubben och medföljande föräldrar. Vi ser gärna att många föräldrar är med och hjälper till på tävlingarna. Om du inte kan närvara så ska du komma överens om ansvaret för ditt barn med annan medföljande vuxen. 

 

Dagen innan avfärd packas släpet gemensamt av både barn och vuxna. En förälder ansvarar för att dra kanotsläpet till och från tävling. Ersättning om 25kr/mil utgår. En lagledare väljs inför varje tävling. Den har ett huvudansvar på plats och kan delegera övriga uppgifter som tex mellisinköp. Lagledaren medverkar också på lagledarträffen på tävlingsplatsen. Klubbtält och iordningställande på tävlingsplatsen görs gemensamt vid ankomst.
Efter hemfärd hjälps barn och vuxna åt att packa ur släpet.

 

St:Erikspaddeln 7-15 år
St:erikspaddlarna hålls inom Stockholm och är en mindre tävling under en heldag utan övernattning. Korvgrillning och fika brukar finnas. Inför tävling ansvarar varje familj själva att ta med egen matsäck och filt. Anmälan görs gemensamt. Klubben står för tävlingsavgifter.

Några av VKS tävlingsaktiva
 
Tävlingsschema 2023
 
Packlista inför tävling

Packlista inför tävling:

  • Kanoter, paddlar och flytvästar
  • Klubbtält, vimplar och vikter
  • Omklädningdraperi, filtar, klocka, hängmattor
  • Nummerlappar
  • Kanotbockar
  • Sjukvårdsväska och verktygslåda
  • Whiteboard och pennor
  • 2 bord, 2 bänkar (vita bärbara)
  • Extrabord, stolar och brassestolar
Kläder vid tävling

Klubbfärgerna för Vaxholm är gul/grön/svart/vit.

Vid tävling används vitt underställ och klubblinne alternativt klubbt-shirt eller sparkdräkt. På prispallen har man klubbjacka och klubbbyxor.

 

 

Trimtex webshop är öppen 2 veckor per år då man får passa på att köpa årets klubbkläder. 2023 hade vi öppet v. 10-11. Du kan fortfarande gå in och titta på våra klubbkläder inför nästa säsong.

 

 

Logga in
Klicka här för att komma vidare till webshoppen

Välj ”Logga in” om du redan har ett konto på trimtex.se eller ”Nytt konto” om det är första gången du beställer från oss. På mobil måste du skrolla ner på sidan för att hitta dessa två alternativen. ”Teamkod för inloggning” klicka på ”Logga in”


Här finns informationsfilm om hur du loggar in i shoppen och beställer, klicka på länken här.

 

Om du kommer bort från medlemssidan, kan du logga in med teamkod:
VaxholmsKanotsallskap2023

 

Storlekar
Om du är osäker på vilken storlek du ska välja, se vår informationsfilm här.

 

Om det skulle uppstå problem med att logga in eller om du har andra frågor och funderingar så tveka inte att ta kontakt med Trimtex på support@trimtex.se eller på telefon 026-24 98 90

Tävling i shorttrack Vaxholm
 
Förberedelser inför viktigt lopp
 
 
Följ oss
Partners