SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Vaxholms Kanotsällskap
Fotboll
Träningstider
2023-05-28 21:04

Det finns träningar för alla, och våra tävlande tränar med ledare de flesta dagar. Under våren kör vi klubbträningar måndagar kl 18 och Lördagar kl 10, där ALLA är välkomna. Våra duktiga ledare tar hand om dig. Kolla vår facebooksida "VKS ungdomsträning" så håller du dig uppdaterad!

Medlemsavgifter 2023
2022-12-29 13:46

Klubben byter just nu administrationssystem för medlemshanteringen. I samband med bytet gör vi om vår hemsida men även vårt system för hur medlemsavgiften betalas.

 

När det är dags för betalning av 2023 års avgift så kommer du få ett mail med betalningsinformation. 

 

Nytt för i år är även att vi kommer ha en app ansluten till ditt medlemsskap. Du kan läsa mer om appen och ladda ner den här.

 

Vi kommer också gå över till digitala betalningsmetoder via SportAdmin i samarbete med Billmate – allt för att vi som förening ska kunna digitalisera och förenkla vår administration. För samtliga betalningar tillkommer en administrationsavgift mellan 9 - 59 kr. Summan på administrationsavgiften baseras på vilken typ av medlemsskap du har.

En enklare vardag för dig som medlem
2022-12-29 13:38

Precis som att alla andra branscher digitaliseras så gör vi nu också det! Nu börjar vi använda SportAdmin – ett automatiserat och digitalt föreningssystem för att skapa

ännu bättre förutsättningar att utveckla vår verksamhet.


För dig som medlem innebär det att du välja att betala din medlemsavgift med olika betalningsmetoder, för att ge dig en bättre upplevelse och smidigare betalning. Dessutom innebär det en minskad manuell administration för oss som förening.


Så fort du har betalt din medlemsavgift får du dessutom tillgång till en oas av smarta funktioner i MedlemsAppen - appen kan du ladda ner redan idag!

 

En administrationsavgift mellan 9 - 59 kr per betalning tillkommer för att täcka transaktionskostnader, automatiserade funktioner och ger dig som medlem tillgång till MedlemsAppen!

 

Nya digitala betalningsmetoder:

  • Kortbetalning
  • Fakturabetalning
  • Delbetalning

Exempel på funktioner som förenklar idrottsvardagen:

  • Digitalt medlemskort direkt i telefonen – aldrig mer bortglömt i en väska.
  • Samla föreningskalendern i appen och svara på kallelser.
  • Utskick och föreningens nyheter – missa aldrig något viktigt igen.
  • Se status på avgifter och betala direkt i appen via digitala betalningsmetoder.
  • Kontaktuppgifter till kanotkamraterna – löser problemen direkt.
  • Närvarostatistik – följ upp hur många aktiviteter du har närvarat på.
  • Och mycket, mycket mer!

Nu tar vi nästa steg och är med och driver utvecklingen av Föreningssverige!

 

 

 
Följ oss
Partners