SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Vaxholms Kanotsällskap
Fotboll
Skolpaddling

Vi har Stockholmsområdets allra bästa utrustning och miljö för paddling för barn och ungdomar. Mer än 50 kanoter för olika ändamål och en suverän anläggning i ett fantastiskt naturområde. Dessutom suveränt duktiga instruktörer, alla landslagskanotister! 

 

Våra landslagkanotister tar hand om Dig och Din klass. De är Svenska mästare och flera har internationella meriter såsom världscupsegrare och VM-medaljörer.

 

Våra skolaktiviteter har blivit mycket populära. Många ungdomar (och lärare!) har nyttjat våra fina möjligheter att ha suveränt roligt med kanot. 

 

Vi erbjuder en mängd aktiviteter, t ex:

  • Idrottslektion kanot
  • Friluftsdagar
  • Klassresa med eller utan övernattning
  • Lär klassen spela kanotpolo
  • Kanotpoloturnering

Frågor och anmälan sker till: info@vaxholmkanot.se, telefon 08-54132031

IDROTTSLEKTION KANOT 
En tvåtimmars paddling ger eleverna en kul och givande idrottsupplevelse. De flesta har väl någon gång paddlat - vi ger alla en utveckling, med bad och en massa kul kring kanot - idrott när den är som bäst, på egna villkor och efter var och ens förutsättningar. 

 

I priset på ca 2000 kronor per klass ingår all utrustning samt instruktörer, säkerhetsbåt och omklädning.

FRILUFTSDAGAR
Spendera din friluftsdag hos oss med massor av roliga aktiviteter, välj mellan heldag eller halvdag.

 

HALVDAG
Paddling med instruktion och en tur i våra suveräna omgivningar, bad och en massa kul. 

 

Priset, 160 kr per elev, inkluderar kanot, paddel, flytväst, instruktörer, säkerhetsbåtar och tillgång till dusch, omklädning, bastu och lokal för genomgångar. Lärare och föräldrar är hjärtligt välkomna att delta. Lunch kan ordnas.

 

HELDAG
Paddling med instruktion och en tur i våra suveräna omgivningar, bad och en massa kul. Under en heldag hinner vi så mycket mer - eleverna kan välja aktivitet, prova allt som kanotsporten har att ge: turer, kanotpolo, freestyle eller sakta glida fram i naturen tillsammans med kompisarna. Sjövett och säkerhetsutbildning ingår. 

 

Priset, 260kr per elev, inkluderar allt som ingår i halvdag samt lunch!

KLASSRESA MED ELLER UTAN ÖVERNATTNING
Paddling, grillning, skogsäventyr, bergsbestigning, Kanotpolo och en massa annat kul! Du bor på Eriksö Camping, i campingstugor.

LÄR KLASSEN SPELA KANOTPOLO
Kanotpolo är bollspel i kanot. Man kör i 5-mannalag mot två mål. Bollen spelas med paddeln eller händerna. Boka en tvåtimmars idrottslektion för att lära detta roliga spel! Kanotpolo är vår kanske mest populära skolaktivitet!

KANOTPOLOTURNERING
Utmana parallellklasserna i Kanotpolo! Lär Dig spela och utmana Dina kompisar i samma klass eller andra klasser! Halv- eller heldagsturneringar. Inga förkunskaper krävs - Ni lär Er under dagen, men självklart ökar Era chanser att spöa kompisarna om Ni tränat innan! 

 

Denna aktivietet kör vi året runt - höst och vinter inomhus. 

VISSTE NI ATT

  • minst 80% av alla Vaxholms ungdomar kan paddla?
  • cirka 50 klasser per år från Täby, Åkersberga, Danderyd och Kista årligen provar på att paddla i Vaxholm?
  • att vi genomför friluftsdagar, utflykytsdagar och gympatimmar med klasser och skolor under hela maj, juni, augusti och september?
  • att det är våra landslagskanotister och svenska mästare som är ledare?

Detta är fantastiskt och bara aå bra i en skärgårdstad som Vaxholm. Välkomna!

 
Följ oss
Partners