Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från Svenska kanotförbundet


De sista förberedelserna är gjorda och Erik Holmer är nu redo att kliva in i din olympiska Kanotslalomtävlingen. En spännande OS-debut för 26-årige Nyköpingspaddlaren som har visat upp hög kapacitet under säsongen.
 
Svenska Kanotförbundet gör en satsning med målet att etablera ett "Elitcenter, Slätvatten". Här vill vi skapa en träningsmiljö i världsklass och söker nu en huvudtränare med samma målsättning!
 
Erik Holmer (Kanotslalom), Linnea Stensils (Sprint) och Petter Menning (Sprint) genomför sina sista förberedelser inför sommarens stora mål - OS i Tokyo. Häftiga tävlingar stundar, följ de svenska OS-kanotisterna!
 
Starlistorna till Sprint-SM i Örkelljunga är klara!
 
Kanske blir det Kattfjorden runt, eller en tur i Söderhamns fina skärgård i sommar? Skönpaddling och bad – det är semester när den är som bäst! Tipset är att besöka Kanotguiden.com för att hitta äventyret. .
 
Med start den 1 oktober tas ett rejält omgrepp om Elitverksamheten inom Slätvatten då "Röda Tråden Slätvatten" sjösätts med en rad nya initiativ för att skapa ett bättre stöd såväl centralt som lokalt.
 

Ordförande har ordet

(2021-06-28 23:10)
Kanotförbundets ordförande, Lars Martinsson, blickar fram emot en härlig paddelsommar och gläds över det faktum att pandemins grepp sakta men säkert börjar avta och istället ge plats åt ny energi.
 
Nystartade Falkenbergs SUP-klubb som på kort tid blivit Sveriges största SUP-klubb bjuder nu in till SM i Teknisk distans vid fanstatiska Skrea strand!
 
Nu är Paddelsystrarna på gång! För att öka mångfalden satsar flera föreningar på att locka tjejer och kvinnor med utländsk bakgrund till kanotidrotten.
 
I lördags den 19 juni somnade Ove Emanuelsson in efter en tids sjukdom. En väldigt fin människa och en fantastisk kanotist har lämnat oss, vila i frid Ove.
 
Vill ni inkludera Parakanotister i er verksamhet? Klart ni vill! Huskvarna KK registrerade sig via tjänsten "ParaMe", fick napp och har nu en Parakanotist som om ett par veckor kommer att besöka SM i Örkelljunga.
 

Tolvenregattan 2021

(2021-06-22 14:05)
Den första fullskaliga regattan på snart 2 år med deltagare i allra yngsta klasserna upp till seniorer avgjordes den gångna helgen på sjön Tolven i Hofors.
 
 
Idag presenterades sex nya namn i den svenska OS-truppen. Däribland Erik Holmer som tas ut på ”framtidskriteriet” till Kanotslalomtävlingarna i Tokyo, stort grattis Erik!
 
Slalomlandslaget levererade flera fina prestationer under världscuptävlingarna i tyska Markkleeberg. Bäst gick Erik Holmer som tog sig hela vägen fram till final!
 

  

  

Ica Waxholm

 

 Frode varv & marina

 

ACTIVE TENSE ERRA SPORT TRÄNINGSKLÄDER

 

  Nordisk Yacht Assurance Waxholm

 

 

Resarö Marina

 

ERREA SPORT VKS TRÄNINGSKLÄDER 

Postadress:
Vaxholms Kanotsällskap - Kanot
Sjösportcenter,Eriksö
18537 Vaxholm

Kontakt:
Tel: 0854132031
E-post: medlem@vaxholmkanot....

Se all info