Hoppa till sidans innehåll

VM Brons till Linnea!!

02 SEP 2018 20:48
Linnea Stensils tog sin första individuella VM-medalj som senior genom sitt brons på K1 200 meter vid VM i Portugal ista helgen i Augusti. En fantastiskt fin prestation som avslutar denna succesäsong för vår unga sprinter. Jättegrattis, såklart!
  • Skapad: 02 SEP 2018 20:48

Linneas medalj kom efter mycket impnerande klrning i såväl försök som seminfinal. En kanonstart i finalen bäddade för medaljen, och ädlare valörer var bara hundradelar bort. Linnea körde även K1 500, också där lyckades hon ta en bra finalplats och väl där paddlade hon in som sexa, i denna sin första individuella VM-final på OS-distansen. Oxå det en riktigt riktigt fin prestation. Verkligen jättekul, och vi gladdes alla med henne vid vårt lilla improviserade hemkomst-firande i samband med ungdomsträningen på måndagen. Härligt! Nu stundar lite olika inbjudningslopp ute i världen för Linnea, innan träningen sätter igång inför nästa års OS-kval. 

Pettter Menning körde även han VM, slutade i en B-final. Petter, som varit skadad större deelen av säsongen bestämde sig för att köra VM när skadan var läkt bara någon vecka innan VM. Petter var nöjd med att kunna vara med och är taggad för att köra sig tillbaks i den absloluta världstoppen till nästa år.

Skribent: Stefan Gustafsson
Epost: This is a mailto link

  

  

Ica Waxholm

 

 Frode varv & marina

 

ACTIVE TENSE ERRA SPORT TRÄNINGSKLÄDER

 

  Nordisk Yacht Assurance Waxholm

 

 

Resarö Marina

 

ERREA SPORT VKS TRÄNINGSKLÄDER 

Postadress:
Vaxholms Kanotsällskap - Kanot
Sjösportcenter,Eriksö
18537 Vaxholm

Kontakt:
Tel: 0854132031
E-post: medlem@vaxholmkanot....

Se all info