Hoppa till sidans innehåll

Vaxholms Kanotsällskap vann i Lilla Sportspegeln 20/9!!!

21 SEP 2010 19:46
Kanotungdomarna hejade så taket lyfte på klubbhuset på hemmaplan när Vaxholms Kanotsällskap vann i SVTB Lilla Sportspegeln 20 sept! Ett STORT GRATTIS till Matilda och Martin som tävlade i studion, och till resten av kanotgänget som svarade på sportfrågorna från klubbhuset!
  • Skapad: 21 SEP 2010 19:46

Klicka här för att se fler bilder och berättelse från studion, samt se hela programmet om och om igen!

Lilla Sportspegeln

Poängställningen var lika inför de avgörande basketstraffarna som var sista tävlingsmomentet. När det var Matilda och Martins tur att kasta i studion, stod alla ungdomarna upp i stolarna i klubbhuset och skrek hejande så taket lyfte när de satte straff efter straff.

Hejaklacken i klubbhuset!

Då det stod klart att segern var vår utbröt ett öronbedövande segerjubel som hördes över hela Vaxholm! En fantastisk rolig kväll för Vaxholms ungdomar som alla var delaktiga i segern i Lilla Sportspegeln. Vi ser fram emot semifinalen. Bra jobbat alla ungdomar- vilket teamwork!!!

 

Tack än en gång CLAS OHLSON i TÄBY som ryckte in med sponsring av en DIGITALBOX samt modern BORDSANTENN till vår TV i klubbhuset!!!!Det tog max 10 min att installera allt och så var vi igång! Man behöver inte ens ha abbonemang! Nu kan vi lätt som en plätt se alla fria marknadskanaler som vi gjorde när vi var med i LILLA SPORTSPEGELN i SVTB! Hos CLAS OHLSON finns verkligen ALLT! Och till ett bra pris! Klicka här får du se fina erbjudanden! 

Skribent: Madeleine Tingström

  

  

Ica Waxholm

 

 Frode varv & marina

 

ACTIVE TENSE ERRA SPORT TRÄNINGSKLÄDER

 

  Nordisk Yacht Assurance Waxholm

 

 

Resarö Marina

 

ERREA SPORT VKS TRÄNINGSKLÄDER 

Postadress:
Vaxholms Kanotsällskap - Kanot
Sjösportcenter,Eriksö
18537 Vaxholm

Kontakt:
Tel: 0854132031
E-post: medlem@vaxholmkanot....

Se all info