Hoppa till sidans innehåll

Välkommen till 2022!

06 FEB 2022 18:10
Men först: 2021 - vilket år det blev! OS-finaler, VM och EM framgångar för Linnea och Petter, landslagsplatser för juniorer och ungdomar. Och, sååå många paddlade och tränade, med SÅÅÅ mycket glädje! Nu 2022 – vi har något för ALLA! Klicka och läs!
  • Uppdaterad: 06 FEB 2022 18:10

Välkommen till Vaxholmkanot 2022!

Först: 2021 - vilket år det blev!

OS-finaler liksom VM och EM framgångar för Linnea och Petter, landslagsplatser för våra juniortjejer och ungdomsgrabbar, liksom massor av fina tävlingar av alla våra ungdomar.

Och, viktigast av allt: Fantastisk glädje och ökande tillströmning av paddlande ungdomar och av aktiva i alla åldrar som paddlar, tränar i vårt gym eller bara trivs i vårt paradis vid Eriksö.

Anläggningen på Eriksö och våra fina paddelvatten användes riktigt mycket under härliga sommarveckor. I våra populära kanotskolor gav massor av glädje och våra ungdomsgrupper har fyllts på med många nya kanotister – och föräldrar. Riktigt kul!

Under pandemin har användandet av gymet varit lite begränsat för att minska risken för smittspridning. Svårt och utmanande, men vi har kunnat ha öppet, och nu fungerar det bra tack vare att vi alla hjälps åt. Fortsätt så, även under 2022!

imageq92oo.png

Välkommen till 2022!

Vi ser nu fram mot 2022. Planering och förberedelser är i full gång. Vår härliga anläggning på Eriksö är öppen för träning redan i dag. Vi kan lova att det blir ett fint år!

Några höjdpunkter:

  • Träning, i vårt gym och på vattnet för alla! Året runt!
  • Ungdomsträningar, tävlingar, familjekvällar och utflykter i vår fina skärgårdsnatur
  • SM i Vaxholm! Vi arrangerar Svenska Mästerskapen i Maraton och Svenska Ungdomscupen, den 27-28 Augusti, på Eriksö. Häng med då, paddla eller hjälp till med en härligt kul kanothelg!
  • Kanotskolor: Våra härliga mycket populära kanotskolor för ungdomar mellan ~8 och 14 kör vi som vanligt i början och slutet på sommarlovet. Anmälningarna öppnar i Mars, kolla i menyn ovan!

Och massor med andra kul aktiviteter, verkligen något för alla nu när Pandemin ser ut att ge med sig.  

Så, häng med oss redan från nu. En perfekt present på det nya året är ett motionskort, gymkort för träning i vårt gym eller en kanotkurs! Eller, utnyttja Friskvårdsbidraget från ditt jobb hos oss - här finns alla möjligheter!

Med våra kort kan du träna när du vill, utan hinder av öppettider, till och med lån du klubbens kanoter för paddling i hjärtat av vår underbara skärgård.

Alla aktiviteter finns här på hemsidan, klicka runt så hittar du det mesta. 

Kan det bli bättre?

Vi hälsar dig hjärtligt välkommen till ytterligare ett år med Vaxholms Kanotsällskap! 

Häng på redan nu!

Styrelsen gm

Stefan Gustafsson

Skribent: Stefan Gustafsson
E-post: This is a mailto link

  

  

Ica Waxholm

 

 Frode varv & marina

 

ACTIVE TENSE ERRA SPORT TRÄNINGSKLÄDER

 

  Nordisk Yacht Assurance Waxholm

 

 

Resarö Marina

 

ERREA SPORT VKS TRÄNINGSKLÄDER 

Postadress:
Vaxholms Kanotsällskap - Kanot
Sjösportcenter,Eriksö
18537 Vaxholm

Kontakt:
Tel: 0854132031
E-post: medlem@vaxholmkanot....

Se all info