Hoppa till sidans innehåll

Välkommen till 2018 med Vaxholms Kanotsällskap!

10 JAN 2018 10:25
Vi önskar alla välkomna till ännu ett fint år med Vaxholms Kanotsällskap!
Vi har massor med kul att uppleva under året. Nu,i den mörka vintern, är vårt Gym alltid öppet,passar alla som vill träna. Dessutom Ungdomsträning Månd o Onsd och mycket mer!
  • Skapad: 10 JAN 2018 10:25

Säsongen 2017 var mycket framgångsrik och kul. På tävlingsbanorna hemma och ute i världen gjorde våra aktiva fantastsikt fina resultat. Linnea Stensils toppade med VM-guld i Surfski i Hongkong i November. Petter Menning tillhörde återigen världstoppen på 200 meter och Linnea både på 200 och 500. Erik Svensson var skadad en del, men satsar även han vidare mot OS i Tokyo 2020. En ny generation unga kanotister har tillsammans med våra juniorer förgyllt de svenska tävlingsbanorna och våra allra yngsta har massor md kul vid vår fina anlägning på Eriksö. Våtr tävling Vaxholmssprinten blevåterigen en succe i toppenväder i Vaxholmssommaren, och kanotuthyrningen liksom olika event gav glädje till många.

Nu ser vi fram mot 2018! 

  • Ungdomsträning Måndag och Onsdag i Vaxö skolas gymnastiksal. Ledare: Gabriel Lindström
  • Gymet: Alltid öppet! Gå med,få en nyckel och träna när Du vill i Vaxholms enda proffsgym öppet för alla! Kombinera med en joggingtur i Elljusspåret!
  • Utnyttja Ditt friskv¨rdsbidrag från Ditt arbete till ett träningskort hos oss! Gäller för Gymet och för att låna träningskanoter och ger tillgång till anläggnigens alla delar, med bastu och annat trevligt!
  • I sommar kommer Vuxenkurserna och Kanotskolan, liksom olika träningsgrupper med kul aktivitetrer nästan varje dag för den som vill.
  • Vi kör oxå olika träningsläger, grupper med mera, massa kul!
  • Och, boka Din kanotsemster,företagsevent eller vad Du nu vill göra hos oss redan nu!!
Skribent: Stefan Gustafsson
Epost: This is a mailto link

  

  

Ica Waxholm

 

 Frode varv & marina

 

ACTIVE TENSE ERRA SPORT TRÄNINGSKLÄDER

 

  Nordisk Yacht Assurance Waxholm

 

 

Resarö Marina

 

ERREA SPORT VKS TRÄNINGSKLÄDER 

Postadress:
Vaxholms Kanotsällskap - Kanot
Sjösportcenter,Eriksö
18537 Vaxholm

Kontakt:
Tel: 0854132031
E-post: medlem@vaxholmkanot....

Se all info