Hoppa till sidans innehåll

Vad gör elitkanotisterna när vi andra har arbetsdag & paddlingspremiär? Läs deras blogg....

10 APR 2011 22:46
Halvtid
2011-04-10 @ 20:30:20
Nu har vi kommit ungefär halvvägs in på lägret och folk börjar bli slitna och trötta. Killarna har heldagsvila idag, men jag och Sara har tränat de vanliga passen, löpning, paddling, styrka, paddling igen. Snart får vi också vår vila, men det gäller att hålla i ett litet tag till.
  • Uppdaterad: 08 APR 2018 20:02

Varje morgon kör vi en löprunda på ca 20 minuter. Vi har hittat en perfekt runda, ut i sanden med utsikt över Atlanten och sedan genom stan tillbaka. Dagen innan vila är det det värsta som finns och första dagen efter vila det allra bästa :)

Just nu är vi åtta aktiva här nere; Eve, Sara, Petter, Björn, Pelle, Fredrik, Jonny och Danny, men på tisdag ansluter ett gäng flickvänner och kompisar. Det är en av de allra största fördelarna med att arrangera sitt eget läger, man kan styra vilka som ska vara här nere. Jag tror det är superviktigt att få ha de man tycker om nära för att kunna prestera bra, saknar man sin flick/pojkvän alltför mycket sänker det ju kvalitén på träningen också. Jag uppskattar att ha det så "hemmalikt" som möjligt när man är på läger såhär, bortsett från vädret då kanske, och tycker det är perfekt att kunna vara på samma läger som Petter!

Nu är det dags för middag här på Duna Park Beach Club, vi hörs senare!

P.S. jag har inte glömt det utlovade surfinlägget, ska hämta bilderna från en annan dator bara!

/Eve

 

PS. Vad längtar Erik efter allra mest just nu? Hur är en träningslägerdag upplagd för seniorerna? Visste ni att de pluggar hårt oftast på halvfart i kombination med träningspassen? Klicka här för att läsa mer om Vaxholms elitkanotister.....!

 

Skribent: Madeleine Tingström

  

  

Ica Waxholm

 

 Frode varv & marina

 

ACTIVE TENSE ERRA SPORT TRÄNINGSKLÄDER

 

  Nordisk Yacht Assurance Waxholm

 

 

Resarö Marina

 

ERREA SPORT VKS TRÄNINGSKLÄDER 

Postadress:
Vaxholms Kanotsällskap - Kanot
Sjösportcenter,Eriksö
18537 Vaxholm

Kontakt:
Tel: 0854132031
E-post: medlem@vaxholmkanot....

Se all info