Hoppa till sidans innehåll

TRÄNINGAR UNDER SOMMAREN

05 MAJ 2021 13:31
Paddla HELA SOMMAREN! Träning för ungdomar i alla åldrar Onsdagar kl 17.00. Tränare: Sara och Evve. Mer info, kom till träningen eller kolla FB-gruppen "VKS Ungdomsträning". Mail This is a mailto link också bra. Kul om föräldrar är med. Välkomna!
  • Uppdaterad: 05 MAJ 2021 13:31

Vi är i full gång med paddlingen, de äldre tränar dagligen ute på våra fina vatten.

Onsdagar är det gemensam träningskväll. Då kör alla tillsammans, ungdomar och våra mer elitsatsande aktiva, men såklart i olika grupper. En del onsdagar har vi familjekväll med korvgrillning efteråt. 

Allt är anpassat till rådande pandemi. Vi är ute, håller avstånd, byter om hemma och har inga grupper större än rekommenderat. 

Våra ungdomstränare är Evve Mening, Sara Sandbacka och Lennart Schwarz, men det hela bygger också på att föräldrar är med. Ni är välkomna att paddla själva tillsammans med ungdomarna (enkelt att lära sig), köra följebåt eller vara med på land. Vi har jättekul tillsammans.

För att du enklare ska hålla dig uppdaterad är det bra att gå med i Face-book gruppen "VKS Ungdomsträning", där publiceras all information innan varje träningstillfälle.  Har du ytterligare frågor så maila This is a mailto link

Skribent: Stefan Gustafsson
E-post: This is a mailto link

  

  

Ica Waxholm

 

 Frode varv & marina

 

ACTIVE TENSE ERRA SPORT TRÄNINGSKLÄDER

 

  Nordisk Yacht Assurance Waxholm

 

 

Resarö Marina

 

ERREA SPORT VKS TRÄNINGSKLÄDER 

Postadress:
Vaxholms Kanotsällskap - Kanot
Sjösportcenter,Eriksö
18537 Vaxholm

Kontakt:
Tel: 0854132031
E-post: medlem@vaxholmkanot....

Se all info