Hoppa till sidans innehåll

Silver och final i Eruopean Games!

25 JUN 2015 00:28
Petter Menning gjorde det igen! Silver i det allra första European Games!
Och inte nog med det: Linnea Stensils paddlade in som sjua i finalen! Erik Svensson och Christian Svankvist hade en stentuff fight om finalplats, men slutade fyra i Semi, ett b
  • Skapad: 25 JUN 2015 00:28

ra resultat med tiondelarna var inte på dreras sida denna gång. Detta summerar inledingen på den internationella säsongen för vår Vaxholmska världselit - det är helt otroliga resultat de presterat. poetter är den jämnaste bästa K1 paddlaren i världen på sin distans de senaste tre åren, med idel medaljer i värlsdcuper och internationella mästerskap under en trårsperiod, med EM och VM guld i topp och endast ett "misslyckande" på EM förra året där han knappt misade medalj. Ingen har vrit i närheten av detta.

 

Linnea, blott 22 år gammal, har radate upp finalplatser denna säsong, och Erik Svensson har tillsammans med Christioan Svankvist, som ju bor o tränar i Vaxholm sedan många år, har gjort några av sina bästa resultat någonsin, med silvret i världscupen som topp i början av Juni. Otroligt fint kört av dessa våra världsstjärnor! 

Skribent: Stefan Gustafsson
Epost: This is a mailto link

  

  

Ica Waxholm

 

 Frode varv & marina

 

ACTIVE TENSE ERRA SPORT TRÄNINGSKLÄDER

 

  Nordisk Yacht Assurance Waxholm

 

 

Resarö Marina

 

ERREA SPORT VKS TRÄNINGSKLÄDER 

Postadress:
Vaxholms Kanotsällskap - Kanot
Sjösportcenter,Eriksö
18537 Vaxholm

Kontakt:
Tel: 0854132031
E-post: medlem@vaxholmkanot....

Se all info