Hoppa till sidans innehåll

Petter vann i Köpenhamn

22 APR 2013 22:32
Vaxholms sprintkung Petter Öström van helgens internatonella tävlingspremiär i Köpenhamn, på specialdistansen 200 meter. Erik Bison Svensson var trea i samma lop0p och i K2 var grabbarna tvåa. Tjejerna Sara Sandbacka och Evelina Menning körde in på bra placeringar i B-finalerna på 500 meter och har tagit ett stort steg framåt sedan förra året. Kul start på säsongen!

  • Uppdaterad: 08 APR 2018 20:02

Bland övriga svenskar i Köpenhman märktes Klara Andersson, Halmstad, som vann damernas 1000 meter och var trea på 500. Linnea och Julia Stensils var i likhet med de flesta andra svenska landslagskanotister inte med utan väntar med premiären till Jönköping om två veckor. Tjejerna har dock kört utmärkt bra vid testtävlingarna i Florida för landslagets platser till den första världcupen: Linnea vann och Julia var trea, med just Klara på andra plats. Så, det verkar onekligen lovande inför säsongen!

Om knappt två veckor är det alltså dags för den nationella premiären, i Jönköping, då Kanotsverige samlas för vårreggattan - med massor av Vaxholmare på startlinjen trots att isen just gått här hemma vid vår fina klubb.

Skribent: Stefan Gustafsson

  

  

Ica Waxholm

 

 Frode varv & marina

 

ACTIVE TENSE ERRA SPORT TRÄNINGSKLÄDER

 

  Nordisk Yacht Assurance Waxholm

 

 

Resarö Marina

 

ERREA SPORT VKS TRÄNINGSKLÄDER 

Postadress:
Vaxholms Kanotsällskap - Kanot
Sjösportcenter,Eriksö
18537 Vaxholm

Kontakt:
Tel: 0854132031
E-post: medlem@vaxholmkanot....

Se all info