Hoppa till sidans innehåll

Petter OS 10:a, stor även i besvikelsen

21 AUG 2016 21:37
Petter Menning lyckades inte på det sätt han ville i Rio. Besvikelsen var stor såklart, han har tagit internationella medaljer varje år sedan förra året. Men, två i B-finalen är ändå 10:a i världen...det ÄR bra, och han var stor även i besvikelsen.
  • Uppdaterad: 08 APR 2018 20:02

Att det är hårt i toppen visste vi, och mycket spelar in på resultaten. Petter nådde i sitt första OS inte riktigt den nivå han skä'mt bort oss med, det blev ingen final och därmed ingen medalj. Tvåa i B-finalen är inte dåligt, men långt ifrån vad Petter själv ville och vet att han kan prestera. Vi vet det oxå, och längtar efter att höra mer och lära och inspireras av hans erfarenheter. 

I besvikelsens stund var han stor, och visade både dhup ödmjukhet och redan nu  revanschlust inför nästa OS. Och, som han alltid säger, det är VÄGEN DIT som måste vara rolig, det är livet som kanotist som stimulerar och när det finns så är inte vägen en belastning utan glädje och stimulans. DET är fint, och det är ju så vi alla vill ha det!

Vaxholm har nu haft TVÅ kanotister i OS, samma år. DET är fantastiskt! Linnea och Petter har dessutom gjort det hela väldigt bra, synts fint och representrerat både Sverigem, Kanotsporeten och Vaxholm på ett minst sagt strålande sätt. Det är vi såå glada för, och ser fram mot att träffa dem i klubben nu i eftersommaren och höstens alla paddlingar!

Skribent: Stefan Gustafsson
Epost: This is a mailto link

  

  

Ica Waxholm

 

 Frode varv & marina

 

ACTIVE TENSE ERRA SPORT TRÄNINGSKLÄDER

 

  Nordisk Yacht Assurance Waxholm

 

 

Resarö Marina

 

ERREA SPORT VKS TRÄNINGSKLÄDER 

Postadress:
Vaxholms Kanotsällskap - Kanot
Sjösportcenter,Eriksö
18537 Vaxholm

Kontakt:
Tel: 0854132031
E-post: medlem@vaxholmkanot....

Se all info