Hoppa till sidans innehåll

Maraton SM i Vaxholm den 27-28 Augusti!

06 FEB 2022 18:51
Återigen tar vi emot hela Kanotsverige för Svenska Mästerskapen! Den 27-28 Augusti är det dags, på härliga Eriksö; Ungdomar, Juniorer, Svenska Eliten, veteraner, killar och tjejer.  En härlig kanotfest, häng med, Du behövs! Välkomna till en kul helg!
  • Uppdaterad: 06 FEB 2022 18:51

Vaxholm har återigen tillfrågats om att arrangera ett stort mästerskap. Och det klart vi vill göra det! Denna gången Svenska Mästerksapen i Maraton, och samtidigt Svenska Ungdomscupen, som särskilt riktar sig till landets ungdomar.

Härligt att igen få ta emot Kanotsverige till vårt fina Eriksö, och hrligt att ge Vaxholmare en riktigt fin kanotupplevelse, där vi får möjlighet att visa upp våra aktiva inför hemmapubliken.

För vilken gång i ordningen vi har äran att få ett stort arrangemang har vi tappat räkningen på, men det är många. Senaste åren Svenska Mästeskap och Svenska Ungomscupen, men vi har genom åren även kört välrdscuper och stora internationella tävlingar. Och vem minns inte VM 1996, det största idrottsevenemang Vaxholm har haft. Härlig tradition, ända sedan 1938 då det allra första världsmästerskapn i Kanot faktiskt kördes i Vaxholm.  Så, det finns en lång tradition. 

Som alltid när det gäller stora arrangemang behöver vi mycket hjälp. Det brrukar vara superkul, med härlig gemenskap som ger minnen och upplevelser utöver det vanliga. Så, boka in helgen den 27-28 Augusti du oxå! Vi återkommer med mer information när planeringen drar igång.

För landets klubbar, och alla ni som vill vara med och paddla, mer information kommer under våren, med tidsporgram och allt annat som hör till. För er som redan nu söker boende så brukar vara enklast på Vaxholms Camping eller på vandrarhem (motsv) eller hotell i närheten. Just nu går inte att boka camping, men det kommer igång under våren. 

Hjärtligt Välkomna att vara med, som aktiv eller att hjälpa till! 

Styrelsen

Skribent: Stefan Gustafsson
E-post: This is a mailto link

  

  

Ica Waxholm

 

 Frode varv & marina

 

ACTIVE TENSE ERRA SPORT TRÄNINGSKLÄDER

 

  Nordisk Yacht Assurance Waxholm

 

 

Resarö Marina

 

ERREA SPORT VKS TRÄNINGSKLÄDER 

Postadress:
Vaxholms Kanotsällskap - Kanot
Sjösportcenter,Eriksö
18537 Vaxholm

Kontakt:
Tel: 0854132031
E-post: medlem@vaxholmkanot....

Se all info