Hoppa till sidans innehåll

Linnea Bäst i Världen, 19 SM-medaljer och massor av ungdomar och vuxna som paddlar!

09 AUG 2018 18:28
Vilken fantastisk Kanotsommar vi har! Inte bara det att Linnea Stensils blev bäst i världen vid en av årets världscuper, vi tog massor av SM-medaljer och roligast av allt - så många ungdomar o vuxna har kul vid klubben!
  • Uppdaterad: 09 AUG 2018 18:44

Såå kul ungdoms- och vuxenpaddling!

Vi är mitt inne i Rekordsommaren som gjort att Kanot ännu roligare. Massor av ungdomar och vuxna paddlar och har kul vid vår fina anläggning på Eriksö. Var med Du oxå!!!

Linnea Bäst i Världen!

Linnea Stensils, vår och hela Sveriges suveräna unga stjärna på tjejsidan, blev världens bästa kanotist vid den andra Världscupen i Juni i år, genom att vinna K1 500, ta silver på K1 200 och tt nytt silver över K1 5000 meter. Fantastiska resultat som visar en bredd som är unik. Senare, vid SM, vann såklart Linnea alla distanser och även K2 med syrran Julia. Nu väntar VM för Linnea.

Våra manliga stjärnor, förre världsmästaren Petter Menning och Erik Svensson, har fått större delen avsäsongen förstörd av skador, men Petter kör i alla fall Världsmästerskapen över 200 meter i Augusti.

Kul och frmagångsrikt SM 

En ny generation kanotister försvarade Vaxholms förger vid SM som gick i Luleå. Vi plockade hem hela 19 medaljer, varav10 guld, 5 silver och 4 brons i SM-klasserna!  Dressutom padlade vi hem 4 medaljer  i den populära 75meters cupen, som inte är SM klass; 1 guld, 2 silver, 1 brons. Härligt!!

Skribent: Stefan Gustafsson
Epost: This is a mailto link

  

  

Ica Waxholm

 

 Frode varv & marina

 

ACTIVE TENSE ERRA SPORT TRÄNINGSKLÄDER

 

  Nordisk Yacht Assurance Waxholm

 

 

Resarö Marina

 

ERREA SPORT VKS TRÄNINGSKLÄDER 

Postadress:
Vaxholms Kanotsällskap - Kanot
Sjösportcenter,Eriksö
18537 Vaxholm

Kontakt:
Tel: 0854132031
E-post: medlem@vaxholmkanot....

Se all info