Hoppa till sidans innehåll

KM och Sponsorkväll 23/9

20 SEP 2019 13:21
Måndagen den 23 Sept önskar vi ALLA välkomna till KM och sponsorkväll, där vi både kör klubbmästerskap och har en ceremoni där Hasse Frodé döper nya K4:an. Det blir fika, tårta och massa trevligt för precis ALLA! Mer info nedan!
  • Uppdaterad: 20 SEP 2019 13:21

Vi börjar med KM, där starten går kring 17.30, sedan blir det prisutdelning och allmänt trevligt.  C:a 18.30 har vi ceremonin där vi döper K4:an och tackar vår sponsor med fika, tårta och annat som hör till ett sådant här tillfälle!

Som ett stort tack vill vi nu döpa K4:an efter Bertil "Berra" Frodé, som var aktiv i klubben under många år men lämnade oss alla i saknad alldeles för tidigt. Berras son, Hasse Frodé, kommer att döpa K 4.an.

Micke Frodé, Frodé Marina AB, har detta år sponsrat oss på ett fantastiskt sätt, med både en ny K4 för våra ungdomar och med en ny båtmotor till vår följebåt. Vi är glada för Mickes fina insats detta år, ett engagemang som gått i arv från pappa Robert "Robban" oxå varit med under ett helt liv, från det första VM:et 1938 till nästa VM 1996 och vidare till bara för några år sedan. 

Vi är väldigt glada och tacksamma för släkten Frodés starka och mångåriga engagemang och ser fram mot en riktigt trevlig kväll alla tillsamman, där vi både minns och ser framåt, alla tillsammans – vår sponsor, vår världselit, alla våra ungdomar, föräldrar, ledare, motionärer, styrelse, och, ja ALLA! 

Stort och varmt VÄLKOMNA

Skribent: Stefan Gustafsson
Epost: This is a mailto link

  

  

Ica Waxholm

 

 Frode varv & marina

 

ACTIVE TENSE ERRA SPORT TRÄNINGSKLÄDER

 

  Nordisk Yacht Assurance Waxholm

 

 

Resarö Marina

 

ERREA SPORT VKS TRÄNINGSKLÄDER 

Postadress:
Vaxholms Kanotsällskap - Kanot
Sjösportcenter,Eriksö
18537 Vaxholm

Kontakt:
Tel: 0854132031
E-post: medlem@vaxholmkanot....

Se all info