Hoppa till sidans innehåll

Härlig Kanotsommar! Nu stundar höstens aktiviteter!

27 FEB 2017 17:17
Vilken fin Kanotsommar vi haft! Kanotskolan var toppenfin med ett hundrataljättenöjda alever, Ungdomstävlingarna har gått suveränt, Linnea och Petter har kört toppenbra internationellt och på SM i Jönköping tog vi 17 medaljer! Såå mycket kul!!
  • Uppdaterad: 08 APR 2018 20:02

 

Det var verkligen en härlig sommar. Sååå många glada ungdmar började paddla, medan de som gått kanotskola och paddlat lite mer började tävla både i Stockholmstrakten och nationellt i svenska ungdomscupen och på ungdoms-SM. Vaxholm blev årets klättrar-klubb i ungdomscupen och på SM plockade även våra ungdomar medaljer. Härligt! Allra roligast för oss som jobbar med det hela var nog i alla fall  alla som paddlade och hade kul vid klubben! Vuxna och ungdomar, alla tillsammans! Härligt!!

Vår Elit har fortsatt utvecklas. Linnea öppnade säsongen urstarkt och fortsatte så hela året, trots en liten dipp på VM där hon blev besviken över att knappt missa A-finalplats, det vill säga de 8 bästa i VÄRLDEN. Petter öppnade lite försiktigt i år, men slog till med ett mycket bra VM,där han nådde A-final och körde urstarkt där. Erik Svensson fick säsongen förstörd av ett diskbrock, men körde ändå en del tävlingar, bland annat ett SM guld i K2 med Petter, som även vann K1. På SM vann Linnea de korta distanserna, och gjorde samma i K2 med syrran Julia.

Juniorerna, med Gabbe och Otto i spetsen, körde på bra där Otto har ytterligare ett år som Junior kvar och Gabbe ju engagerat sig mycket mycket fint som ledare i ungdomsträningen. Hampus och Gustavvlade lite mer sparsamt, men var såklart uppskattade hemma vid klubben.

Vår tävling, Vaxholms-sprinten blev en succe, med fanstastiskt väder och härliga tävlingar med 200 deltagare från hela Sverige. Dessutom körde vi en sant-erikspaddel en kväll i Augusti för alla Stockholmsklubbar, där vaxholms stora ungdomsgäng fick visa på hemmaplan. Kul!!

Nu stundar hästens aktiviteter. Vi tränarute till mitten av Oktober,sedan flyttar vi inomhus men paddlar såklart ute på helgerna när vädret är OK! Sedan stundar som vanligt skidläger framåt vintern!

Välkomna!!

Skribent: Mikael Stensils
Epost: This is a mailto link

  

  

Ica Waxholm

 

 Frode varv & marina

 

ACTIVE TENSE ERRA SPORT TRÄNINGSKLÄDER

 

  Nordisk Yacht Assurance Waxholm

 

 

Resarö Marina

 

ERREA SPORT VKS TRÄNINGSKLÄDER 

Postadress:
Vaxholms Kanotsällskap - Kanot
Sjösportcenter,Eriksö
18537 Vaxholm

Kontakt:
Tel: 0854132031
E-post: medlem@vaxholmkanot....

Se all info