Hoppa till sidans innehåll

Guld, Silver och Brons till Linnea i vårens Världscuper och EM, Petter och Erik levererar oxå och kul tävlingar för alla på hemmaplan

26 JUN 2017 10:46
Linnea Stensils har inlett den internationella säsongen med fantastiska Guld, Silver och Brons i Världscupen och U23 EM. Petter M har gått bra, och Erik S satsar på 500. Våra yngre kanotister har tävlat, tränat och haft kul - Säsongen är igång!!
  • Uppdaterad: 08 APR 2018 20:02

Linnea Stensils har inlett den internationella säsongen med fantastiska Guld, Silver och Brons. Guldet kom i Världscupen över 200 meter, silvret plockade hon på 500 meter i U23 EM och bronse på 200 meter oxå vid EM. Linnea, som har en mycket intesiv säsong med Värlsmästerskapen senare i sommar, Europamästerskap och U23 världsmästerskap framför sig kan såklart inte toppa till alla tävlingar. Vid U23 EM under midsommarhelgen var hon mitt i en träningsperiod, varför resultaten var desto mer glädjande.

Petter Menning har oxå gått bra, efter en lite trevande inledning. Petter har ölagt upp säsongen mot VM senare i sommar och en sjätteplats vid världscupen på 200 meter blev ett ett bra bevis på att han är på G mot VM senare i sommar. Erik Sandbacka har även han kört fint och satsar nu mer mot 500 meter än 200, med ett litet skifte i träningsupplägget.

På hemmaplan har våra ungdomar och Juniorer kommit igång fint, med nationella tävlingar, både svenska ungdomscupen och s:t Erikspaddeln för de yngsta. Vi har ett mycket fint gäng på G.

Nu stundar närmast Vaxholms-sprinten hemma i Vaxholm den 8-9 Juli, sedan SM i Jönköping. Och, såklart, mycket kul träning på våra somriga Vaxholms-vatten!

Skribent: Stefan Gustafsson
Epost: This is a mailto link

  

  

Ica Waxholm

 

 Frode varv & marina

 

ACTIVE TENSE ERRA SPORT TRÄNINGSKLÄDER

 

  Nordisk Yacht Assurance Waxholm

 

 

Resarö Marina

 

ERREA SPORT VKS TRÄNINGSKLÄDER 

Postadress:
Vaxholms Kanotsällskap - Kanot
Sjösportcenter,Eriksö
18537 Vaxholm

Kontakt:
Tel: 0854132031
E-post: medlem@vaxholmkanot....

Se all info