Hoppa till sidans innehåll

Fantastisk avslutning på säsongens kanotskola!

16 AUG 2013 21:10
Toppenväder idag, avslutningsdagen, på säsongens sista kanotskola! Efter mycket paddlande blandat med andra roliga aktiviteter under veckan avslutades det idag med femkamp, fotografering, fantastisk god lunch från Annes Catering i Vaxholm, valfri aktivitet inklusive paddling samt slutligen den populära avslutningsglassbomben fylld med massor av godsaker!
  • Skapad: 16 AUG 2013 21:10

Ett stort tack till alla superbra kanotskoleledare och jättekul att ni alla som var med på kanotskolan kom och hade en kul vecka tillsammans med oss! Vi ser ram mot att ser er alla igen och även alla era kompisar!

Snart börjar höstens paddling och träning. Passa på att hänga med på det och hör även av er om ni vill vara med på de sista tävlingarna i St.Erikspaddeln (Stockholmscup) innan säsongen är över. Denna paddeltävling är upplagd så att alla nybörjare som gått kanotskola till elittävlande paddlare kan vara med. Tävlingen är som en träningstävling och alla får medalj och vinner något på sitt tävlimgsnummer! Avslutas alltid med grillkorv till alla. Ta gärna med föräldrar som kan köra dit, hålla reda på paddel och annat, heja på dig under paddlingen och lära känna oss andra. Speciellt roligt blir det på finalen i Brunnsviken där vi brukar samla ihop så många som möjligt av Vaxholms alla paddlande ungdomar!

 

Näst sista tävlingen hålls i Nynäshamn, datum och tid i augusti kommer ut inom kort.

Final i Brunnsviken lördag 23 sept, start kl. 10.00. Samling vid Vaxholms Kanotklubb kl. 8.00 för att packa kanoter och åka gemensamt så många som möjligt.

 

PS. Gå gärna in och gilla oss på Vaxholms Kanotsällskap facebooksida!

 

Skribent: Madeleine Tingström
Epost: This is a mailto link

  

  

Ica Waxholm

 

 Frode varv & marina

 

ACTIVE TENSE ERRA SPORT TRÄNINGSKLÄDER

 

  Nordisk Yacht Assurance Waxholm

 

 

Resarö Marina

 

ERREA SPORT VKS TRÄNINGSKLÄDER 

Postadress:
Vaxholms Kanotsällskap - Kanot
Sjösportcenter,Eriksö
18537 Vaxholm

Kontakt:
Tel: 0854132031
E-post: medlem@vaxholmkanot....

Se all info