Hoppa till sidans innehåll

Brons i för OS 5:a i EM och MER fina lopp!

07 SEP 2015 21:14
Linnea Stensils följde upp framgångarna i Rio med en femteplats i säsongen sista interrationella tävling, U23 EM i Rumänien med en femteplats i K1 200 och en /:e plats i K2 500.

I för OS i Rio gjorde hon ett suveränt lopp på K1 200 meter, med en bronspeng. Hon har därmed avslutat den internationella säsongen på ett mycket bra sätt. Linnea, som varit i final de flesta internationella tävlingarna den här säsongen, men missade lite i VM för några veckor sedan (B-final), fick i Rio äntligen en internationell medalj som senior.

I maraton VM i Ungerska Györ körde 19-årige Moa Ringkvist in på en 12:e plats i U23, i sin VM debut bland de äldre tjejerna. Lovar gott inför framtiden!

I Rio blev VM bronsmedaljören och OS klara Petter Menning femma, toppformen fanns på VM för några veckor sedan. I K2 gjorde Erik Svensson och Christian Svankvist ännu ett bra internationellt lopp och blev 6:a. De har prenumererat på finalplatser den här säsongen, med medaljnosning i flera. I VM för några veckor sedan var duon 8:a, så lite revansch blev det i Rio. Därmed är en intensiv och mycket framgångsrik internatonell säsong över för Vaxholms-sprinterna.

Nu återstår bara höstregattan, sedan är en lång och framgångsrik säsong slut.
  • Uppdaterad: 08 APR 2018 20:02

Skribent: Stefan Gustafsson
Epost: This is a mailto link

  

  

Ica Waxholm

 

 Frode varv & marina

 

ACTIVE TENSE ERRA SPORT TRÄNINGSKLÄDER

 

  Nordisk Yacht Assurance Waxholm

 

 

Resarö Marina

 

ERREA SPORT VKS TRÄNINGSKLÄDER 

Postadress:
Vaxholms Kanotsällskap - Kanot
Sjösportcenter,Eriksö
18537 Vaxholm

Kontakt:
Tel: 0854132031
E-post: medlem@vaxholmkanot....

Se all info