Hoppa till sidans innehåll

Livsnjutarna i stuga 61

28 DEC 2011 17:59
Onsdag 28 dec. Dagens bloggare är Christian Svanqvist 25 från Karlstad. I stuga 61 har vi ett brett persongalleri men olika mål för veckan. Allt från ett höjt VO2max till sköna stunder i bastun.
  • Uppdaterad: 08 APR 2018 20:02

I stuga 61 anlände vi till Bruksvallarna under gårdagen. Nu har vi klarat av vår första dag och det värker på mer än ett ställe efter ovana pjäxor och liknande. I vår stuga har vi ett varierat persongalleri vilket leder till varierande diskussioner i vardagsrummet. Eftermiddagens snackis var olika kryddors påverkan på kroppen och den är väl ingen högoddsare att vi kommer komma in på kanotpolitik och liknande nördiga ämnen.

 

Personligen ser jag den här veckan som en semestervecka och jag laddar för minst två turer upp på dom omgivande fjällen. Kanske kommer det bli några turer upp till hotellet och bastun. Men några pass kommer det att bli, dagens tur på 2 timmar tog ut sin rätt med bland annat den krävande stigningen upp till Mittåkläppen.

 

Maten är viktig när man tränar och även om man inte tränar. Daniel Hemselius har därför blivit lägrets hackkyckling efter att ha valt att laga sin egen mat. Att laga sin egen mat betyder i det här fallet hans mamma som skickat med honom en kylväska med färdiglagade rätter. Detta avbrott från gemenskapen får han därför lida för så ofta vi andra orkar ta upp det, men han får njuta också eftersom han inte behöver göra så mycket mer än att värma i micron. Så frågan är vem som är förloraren egentligen.

Skribent: Christian Svanqvist

  

  

Ica Waxholm

 

 Frode varv & marina

 

ACTIVE TENSE ERRA SPORT TRÄNINGSKLÄDER

 

  Nordisk Yacht Assurance Waxholm

 

 

Resarö Marina

 

ERREA SPORT VKS TRÄNINGSKLÄDER 

Postadress:
Vaxholms Kanotsällskap - Kanot
Sjösportcenter,Eriksö
18537 Vaxholm

Kontakt:
Tel: 0854132031
E-post: medlem@vaxholmkanot....

Se all info