Hoppa till sidans innehåll

Höstens Arbetsdagar

15 OKT 2020 20:54
Dags att fixa vår fina anläggning för höst o vinter! Välkomna till arbetsdagar Lördag 30:e oktober och Lördag 13 november, kl 10-16. KOM och hjälp till att fixa vår fina anläggning till höst och vinter! Lunch blir traditionsenlig.
  • Uppdaterad: 26 OKT 2021 22:10

Efter alla nedstängningar kan vi nu bjuda in till ett par fina, trevliga och effektiva arbetsdagar. Denna höst kommer vi att fortsätta arbeta med bryggor, stor-städa kanothuset, måla utomhus, fixa kanoter, göra i ordning i kanotbodarna och ta hand om våra båtar. Det finns masor att göra och vi är väldigt angelägna om att ALLA kommer, så blir det en trevlig, effektiv och bra dag där vi får i ordning vår härliga anläggning inför höstens och vinterns aktiviteter!

Om Du har en registrerad kanotplats ska Du såklart betala årshyra för platsen men även delta på två arbetsdagar under året. Det är därför kanotplatserna kan hållas så billiga om de är!  Se betalningsuppgifter på  http://www.vaxholmkanot.se/Foreningen/Klubbinfo/#snabbmeny 

För att kunna planera arbetet och lunchinköp för arbetsdagarna vore det fint om du meddelar om du planerar att delta. Men, det är ingen panik om Du missar det,  Du är såklart hjärtligt välkommen änd! Senast 5 dagar före respektive tillfälle är vi tacksamma.

Epost adress till klubben: 
medlem@vaxholmkanot.se

Välkomna till ett par trevliga dagar tillsammans!

Med vänlig hälsning styrelsen,

Styrelsen

Skribent: Stefan Gustafsson
E-post: This is a mailto link

  

  

Ica Waxholm

 

 Frode varv & marina

 

ACTIVE TENSE ERRA SPORT TRÄNINGSKLÄDER

 

  Nordisk Yacht Assurance Waxholm

 

 

Resarö Marina

 

ERREA SPORT VKS TRÄNINGSKLÄDER 

Postadress:
Vaxholms Kanotsällskap - Kanot
Sjösportcenter,Eriksö
18537 Vaxholm

Kontakt:
Tel: 0854132031
E-post: medlem@vaxholmkanot....

Se all info