Hoppa till sidans innehåll

Skidläger i Bruksvallarna


Boka vinterns finaste vecka! Koppla av efter julstöket med att hänga med på vårt suveräna skidläger i BRUKSVALLARNA!!! Åk skidor i härlig miljö och vår fina kamratskap, ha massor av kul! ALLA kan hänga med, familjer, ungdomar, elit, barn, alla får en härlig vintervecka. HÄNG MED!!!

Under mer än tio år har vi varit på skidläger mellan jul och nyår. I år har vi bokat 7 stugor med 6 bäddar i varje. Stugorna är mysiga fina fjällstugor med kök, två sovrum, vardagsrum och kök. Kostnaden är knappt 7000 per stuga, 6 bäddar, vilket innebär en dryg tusenlapp per person. Mat lagar vi oftast själva, men det finns restaurang oxå. Resa dit ärenkelt: Du åker buss (Härjedalingen från centralen) eller bilk ller med någon av alla de som åker upp. Boka genom att kontakta Micke Stensils på mail This is a mailto link.

 

 

 

Skidläger

 

 

 

Vi har provat många platser, men fastnat för Bruksvallarna eftersom spåren är fantastiska, snötillgången mycket god (kanske bäst i Sverige) och boendet bra och billigt.

 

 

 

Skidläger

 

Vi åker skidor, mest på längden. Skidåkningen är fantastisk, med fuina välpreppade spår i både fjällterräng och lättare åkning som passar alla. En massa kul i och med SNÖ!!!

 

 

 

skidläger 11

 

En fjälltur brukar vi göra tillsammans, olika längd och svårighetsgrad beroende på ålder och skidvana. Vi har erfarna fjälledare. Vi har kul med Vintern på alla sätt!

 

 

 

Web tjejerna på festBruksv

 

Dessutom är nyårsfirandet riktigt trevligt! Vi firar tillsammans på Bruksvallslidens fina och familjära anläggning, med käk som vi fixar själva, sedan dans för de som gillar det, tjim för de yngsta och trevlig samvaro för alla till 12-slaget. Absolut för alla åldrar - det brukar vara mycket trevligt!

 

 

 

 

 

Den 10-12 November sänds Vinterstudion i SVT från Bruksvallarna, då körs första internationella skidtävlingen. Kolla och dröm om när vi åker dit!

Du som inte varit med förut, här är lite information:

 

 

ALLA kan vara med, (elit, familjer, nybörjare, ungdomar, även Du som inte tidigare åkt skidor på längden. Vi har skidskola där Du lär Dig rätt teknik. Om Du inte har skidutrustning (och inte får det i julklapp), kan Du låna av klubben.

 

  • Det är BILLIGT att åka med oss – stugorna kostar c:a 7000 kr, vilket innebär att priset per person hamnar på dryga tusenlappen. Resan dit blir antingen bil eller med buss från Stockholm till Funsädalen (”Härjedalingen”).
  • Ramundbergets backar är i närheten så det går bra att åka utför också, och direkt utanför stugorna finns en pulka- och skidbacke för de yngre.

 

 

Häng med på årets finaste (och billigaste) skidvecka!

 

Boka in denna vecka NU!

 

Uppdaterad: 08 JUN 2016 07:24
Skribent: Madeleine Tingström

 

vks logga KOPIA ! beskuren ej vänster 

 

 

 

 

 

 

 

 

ACTIVE TENSE ERRA SPORT TRÄNINGSKLÄDER

 

 

 

 Nordisk Yacht Assurance Waxholm

 

 

 

 

Resarö Marina

XL-Bygg Waxholms Byggmaterial

ERREA SPORT VKS TRÄNINGSKLÄDER 

Postadress:
Vaxholms Kanotsällskap - Kanot
Sjösportcenter,Eriksö
18537 Vaxholm

Kontakt:
Tel: 08-541 320 31
E-post: This is a mailto link

Se all info