Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från Svenska kanotförbundet


Det är nu klart att Markus Oscarsson kliver in som Förbundstränare för Sprintlandslaget.
 
Nu utökar vi personalstyrkan och söker dig som vill jobba för att utveckla paddling med fokus på friluftsliv och rekreation. Välkommen att skicka in din ansökan senast den 19:e januari.
 

God Jul och Gott Nytt År!

(2017-12-23 08:59)
Vi passar på att önska er alla en riktigt god jul och ett gott nytt år!
 
Årsrapporten för 2017, som alla föreningar ska skicka in till SKF, är nu tillgänglig via föreningens IdrottOnline-sida. De återkommande frågorna kompletteras med ett tydligt fokus på jämställdhet.
 
Den 5-7 oktober 2018 arrangeras Internationella Kanotförbundets Parakanotkonferens på Bosön utanför Stockholm - 2.5 dagar fulla med Parakanotinspiration och kunskap från hela världen!
 
Inför årets kanotsäsong bildades långloppsteamet Team Bohus Bergsprängning med flera av Sveriges bästa långloppskanotister. Efter en lyckad kanotsäsong utvecklas nu teamet och startar även upp en parallell skidsatsning!
 
Inför säsongen 2018 kliver Sixten Björklund in som Förbundskapten för Kanotslalomlandslaget, med fokus på att bl.a. stärka laget och bygga en hållbar landslagsorganisation.
 
Årsmötet 2018 kommer att bjuda på några nyval till styrelsen. SKF:s valberedning uppmanar nu till en bred diskussion runtom i Kanotsverige och nomineringar till styrelsen.
 
I samarbete med Upplandsidrotten arrangerar Kanotklubben Mälarpiraterna ett uppskattat Kanotfritids i Sigtuna. Ett bra tillfälle att visa upp sporten och rekrytera fler barn och ungdomar!
 
Fyra av våra bästa slalompaddlare befinner sig just nu i Sydeuropa för värdefulla träningsveckor inför kommande säsong.
 
Helgens sista nationella läger i drakbåt ägde rum i Vaxholm den 18-19 november. Lägret utgjorde det andra och sista uttagningslägret till 2018 års landslag i senior (premier) och U24.
 
#timeout är idrottens #metoo. Ett ställningstagande och upprop, underskrivet av 2 290 kvinnor, för att bryta tystnaden kring machokultur, sexuella trakasserier och övergrepp inom idrotten.
 
Delar av Sprintlandslaget befinner sig just nu i spanska Barbate för att samla värdefulla mil inför kommande säsong. Rapporterna vittnar om fint väder, härliga paddelvatten och bra tryck i träningsgruppen!
 

Lyckat svenskt Surfski-VM!

(2017-11-20 11:42)
Under den avslutande tävlingsdagen adderade Paul Rosenquist ett Mastersbrons till Linnea Stensils tidigare U23-Guld. Två medaljer som toppar Sveriges bästa Surfski-VM någonsin, starkt!
 
När U23-VM i Surfski avgjordes i Hongkong var det ingen som rådde på Linnea Stensils som segrade med drygt tre minuter. En magnifik avslutning på en strålande säsong, grattis!
 

 

vks logga KOPIA ! beskuren ej vänster 

 

 

 

 

 

 

 

 

ACTIVE TENSE ERRA SPORT TRÄNINGSKLÄDER

 

 

 

 Nordisk Yacht Assurance Waxholm

 

 

 

 

Resarö Marina

XL-Bygg Waxholms Byggmaterial

ERREA SPORT VKS TRÄNINGSKLÄDER 

Postadress:
Vaxholms Kanotsällskap - Kanot
Sjösportcenter,Eriksö
18537 Vaxholm

Kontakt:
Tel: 08-541 320 31
E-post: This is a mailto link

Se all info