Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SF


Den 25 februari är nära nu - och därmed även sista datum för att skicka in både klubbens LOK-ansökan och de ansökningar för Idrottslyfts-satsningar ni önskar göra!
 
Med ett nytt år gäller en ny ansökan om licens för dig från 17 år och uppåt, inte minst om du är tävlingsaktiv då det är ett krav med licens.
 
En paddelexpedition runt Skotska Isle of Skye är en utmaning kantat av hårt väder och stundtals begränsad tillgång till både lämpliga landstigningsställen och kommunikation. Men, såklart, även en vacker och njutningsfull utmaning!
 
En spännande säsong väntar maratonlandslaget som startat ett samarbete med Bohus Bergsprängning AB, som går in som huvudsponsor. Samarbetet innebär utökade aktiviteter och bättre förutsättningar, men också en ”ny” fast ledarstab.
 
Via Postkodslotteriets Idrottsstiftelse kan idrottsföreningar söka upp till 50 000 kr för att förverkliga en projektidé, ansökan senast 8 mars!
 
Dags för en återkommande påminnelse: 25 februari är sista dagen att ansöka om LOK-stöd för genomförda aktiviteter mellan 1/7-31/12 2016.
 
KK Mälarpiraterna bjöd den gångna helgen in till en tävlingsdag med ett nygrepp; tre olika grenar, Kanotslalom, Kajakcross och SUP-Slalom slogs ihop till en och samma tävling.
 
Samtliga SKF-anslutna föreningar skickar varje år in en årsrapport till SKF. Årsrapporten ska vara inskickad senast den 31 januari, fem dagar kvar med andra ord...
 
Det nya formuläret för att ansöka om Idrottslyfts-medel är öppen sen ett par dagar tillbaka. Tänk till, diskutera ihop er i klubben och känn er sedan varm välkomna med en eller flera ansökningar.
 
Det är nu klart med ny Förbundskapten för Juniorlandslaget i Sprint. Det blir Sofia Paldanius som växlar fokus och kliver in i en ledarroll, taggad att få jobba med och inspirera aktiva i junioråldern.
 
Peter Norrman, medlem i Kungälvs Kanotklubb och en stor och varm kanotvän, har lämnat oss efter en tids sjukdom.
 
Årets tävlingsprogram för Sprint & Maraton är nu klart i sin helhet. 19 helger med nationella tävlingar och ännu fler tävlingsorter med allt från korta sprintlopp till långlopp av olika slag dukas upp!
 

Lyckad helg på Bosön!

(2017-01-16 16:08)
Massor av goda och utvecklande samtal blandades med föreläsningar, praktiska pass, avtackning av Paldanius och mycket mer. En hellyckad helg helt enkelt när dryga 100-talet personer från Svensk kanot samlades på Bosön.
 
Sofia Paldanius, en av 2000-talets största kanotprofiler, har landat i beslutet att avsluta en lång och framgångsrik elitkarriär.
 
I helgen fylls Bosön med dryga 100-talet kanotengagerade människor då tränare och ledare i olika åldrar, från olika grenar och i olika roller träffas.
 

 

vks logga KOPIA ! beskuren ej vänster 

 

 

 

 

 

 

 

 

ACTIVE TENSE ERRA SPORT TRÄNINGSKLÄDER

 

 

 

 Nordisk Yacht Assurance Waxholm

 

 

 

 

Resarö Marina

XL-Bygg Waxholms Byggmaterial

ERREA SPORT VKS TRÄNINGSKLÄDER 

Postadress:
Vaxholms Kanotsällskap - Kanot
Sjösportcenter,Eriksö
18537 Vaxholm

Kontakt:
Tel: 08-541 320 31
E-post: This is a mailto link

Se all info