Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SF


Sofia Paldanius, en av 2000-talets största kanotprofiler, har landat i beslutet att avsluta en lång och framgångsrik elitkarriär.
 
I helgen fylls Bosön med dryga 100-talet kanotengagerade människor då tränare och ledare i olika åldrar, från olika grenar och i olika roller träffas.
 
Maratonlandslagets Emma Andersson mötte en av karriärens största utmaningar när hon ställde upp i ett av världens tuffaste Surfski-lopp, Cape Point Challenge, under slutet av 2016
 

God jul Kanot-Sverige!

(2016-12-23 01:02)
Till er alla runtom i Kanot-Sverige - en riktigt God Jul!
 
Sprintlandslaget avslutade ett händelserikt år med tester på Bosön och sen vidare till Östersund för en veckas skidläger.
 
Världskanotisterna håller auktion för Musikhjälpen! Ett två timmars skräddarsytt träningspass med världsmästaren Petter Menning och OS-sjuan Linnea Stensils, budgivningen är igång!
 
Varje år fyller alla föreningar i en årsrapport som skickas in till förbundet. Från och med idag finns den tillgänglig via föreningens IdrottOnline-sida. Fyll i och skicka in senast 31 januari 2017.
 
Året går mot sitt slut och för de föreningar som har ett samarbete med SISU Idrottsutbildarna är det dags att summera årets aktiviteter. SISU utgör ett gott stöd till alla föreningarna, bl.a. med att utmana och utveckla verksamheten.
 
En hel del har redan koll, men för att tydliggöra - 2017 års SM-vecka i Sprint kommer att köras på Rocksjön vecka 29, samarrangerat av Jönköpings KK och Huskvarna KK.
 
Igår gick ett första nyhetsbrev ut med temat "SKF Utbildning & Paddelpasset" till en lång lista av mottagare. Kursprogrammet för våren 2017 börjar ta form och anmälan är öppen till en rad olika utbildningar.
 
Den 14-15 januari bjuder Slätvattenkommittén Bredd in till 2017 års träff för tävlingsarrangörer inom Slätvatten. Sista anmälan den 20 december.
 
Mellan den 12-15 december kommer det att ro och paddlas från Stockholm till Örebro som ett initiativ till att bidra till årets upplaga av Musikhjälpen. Drygt 20 mil väntar och det finns alla möjligheter att haka på under hela eller delar av sträckan!
 
För 150 år sedan korsade pionjären John MacGregor Sverige. Han inspirerade många längs vägen och i vågorna av hans kanot Rob Roy bildades Sveriges första kanotförening, Föreningen för Kanot-Idrott. Nu uppmärksammas jubileumet med en 240-sidig skrift.
 
Under den gångna helgen höll Internationella Kanotförbundet kongress. En hel del intressanta diskussioner och beslut kring OS-distanser, nya discipliner och olika val stod bl.a. på agendan.
 
Den 14-15 januari arrangeras SKF:s Tränar- och Ledarkonvent 2017 på Bosön. Denna gång med mindre fokus på vad vi fyller vår verksamhet utan mer på HUR - hur gör ni, såhär tänker vi. Hur gör vi bäst!?
 

 

vks logga KOPIA ! beskuren ej vänster 

 

 

 

 

 

 

 

 

ACTIVE TENSE ERRA SPORT TRÄNINGSKLÄDER

 

 

 

 Nordisk Yacht Assurance Waxholm

 

 

 

 

Resarö Marina

XL-Bygg Waxholms Byggmaterial

ERREA SPORT VKS TRÄNINGSKLÄDER 

Postadress:
Vaxholms Kanotsällskap - Kanot
Sjösportcenter,Eriksö
18537 Vaxholm

Kontakt:
Tel: 08-541 320 31
E-post: This is a mailto link

Se all info