Hoppa till sidans innehåll
Foto: MT Kanotskola

Kanotskola 2018


Sommarens roligaste veckor! Anmäl dig du också!

 2018 års kanotskola kommer vara någonting alldeles extra! Med nytt upplägg kommer kanotksolan bli den sommarupplevelse ditt barn sent kommer glömma!!

V. 25: 18-21 juni (4 dagar, midsommarveckan)

V. 26: 25-29 juni

V. 33: 13-17 augusti

 

Sugen på ett riktigt äventyr i sommar? På Vaxholms Kanotsällskaps kanotskola lär du dig paddla, med några av Sveriges allra bästa kanotister som ledare! Du träffar nya kompisar, badar, solar, paddlar och har framför allt roligt tillsammans under en eller flera veckor på sommarlovet! 

Kanotlägret är för åldrarna 8-14 år. Simkunnighet är ett krav. 

Under några fantastiska sommardagar får du prova på att paddla själv och med kompisar i en- två- och fyrmanskanot, kanadensare, polokanot, tävlingskanot (om du vill), livräddning och mycket mer. Har du varit med förut får du lära dig ännu mer av våra duktiga ledare, som bl.a. är svenska mästare - elitkanotister med lång erfarenhet och mycket kunskap om kanot, samt våra mer erfarna ungdomskanotister.

Från och med sommaren 2017 gäller flytvästkrav när vi vistas i närheten av vattnet (alltså inte enbart då vi sitter i kanoten). Flytvästar lånas av kanotklubben under lägret. Detta för att ni som föräldrar liksom vi som ledare och förening ska känna oss trygga med alla barns säkerhet, då det ofta förekommer mycket bad och lek i och runt omkring vattnet i samband med paddlingen. 

 Kanotskola 2018

Tider och mat:

Dagläger mellan kl. 10.00-16.00, inkl. lunch kl. 12.00,  samt fika innan deltagarna går hem. Sista dagen på lägret slutar vi 14.00! 

 Sista dagen välkomnar vi  föräldrar/släktingar efter kl. 12.00 för att se vad ungdomarna gjort under veckan, vilka olika kanoter de lärt sig paddla m.m.

 Anmälan och Kostnad

Anmälan sker till This is a mailto link.

Kostnad är 1890:- för de veckor med fem dagar och 1690:- för den vecka med 4 dagar.

Avgiften betalas till klubbens bankgiro 5184-3845

 

Följande info behövs för anmälan: Namn & fullständigt personnummer på deltagare, samt telefon och adress till målsman, om vi skulle behöva kontakta er under veckan. Eventuella allergier och info kring detta. OBS: Anmälan registreras när betalningen för veckan har registrerats! Ditt barn har alltså inte en garanterad plats innan betalningen har genomförts.

VIKTIGT! För att vi ska kunna skapa en så bra vecka som möjligt för just ditt barn informera oss om ditt barn har några speciella behov eller liknande! Detta för att vi ska kunna anpassa oss så bra som möjligt kring detta och säkerställa att ditt barn paddlar tryggt och säkert med oss! 

 

För de elever som vill gå fler veckor kostar andra veckan endast 1500:-

Nytt för i år: syskonrabatt! Anmäl två syskon, få 200 kr rabatt, tre syskon 400 kr rabatt. Gäller ej för kompisar, barnen måste vara syskon.

 

Packlista

Vi får ofta frågan vad man behöver ha med sig. Vi har kanot, paddel och flytväst på klubben. Det är bra att packa ned kläder efter väder, många ombyten (vi paddlar några gånger per dag så minst 4 ombyten behövs), badkläder, handduk och solkräm. 

 

Mer info och anmälan

på e-mail,  This is a mailto link 

 

Följande info behövs för anmälan: Namn & fullständigt personnummer på deltagare, samt telefon och adress till målsman, om vi skulle behöva kontakta er under veckan. Skriv också med annan information som kan vara bra för ledarna att veta, allergier, specialmat och så vidare!

 

Vid frågor, kontakta Frida: 076-7121199.

 

Den populära kanotskoletröjan kommer att delas ut till samtliga deltagare!

 T-shirt Kanotskola 2011

 

Välkomna!!! 

 Kanotskola 2011

 

DSC_1889

DSC_0321 

 

 

Sugen på att vara med i kanotklubbens övriga gemenskap året runt? Häng med på vår roliga ungdomsträning!

Kom själv eller ta med kompisarna och kom på någon av våra träningspass för att testa! 

Klicka här för träningsdagar/tider.   

 

 

 

 

Uppdaterad: 29 MAR 2018 14:44 Skribent: Evelina Menning

 

vks logga KOPIA ! beskuren ej vänster 

 

 

 

 

 

 

 

 

ACTIVE TENSE ERRA SPORT TRÄNINGSKLÄDER

 

 

 

 Nordisk Yacht Assurance Waxholm

 

 

 

 

Resarö Marina

XL-Bygg Waxholms Byggmaterial

ERREA SPORT VKS TRÄNINGSKLÄDER 

Postadress:
Vaxholms Kanotsällskap - Kanot
Sjösportcenter,Eriksö
18537 Vaxholm

Kontakt:
Tel: 08-541 320 31
E-post: This is a mailto link

Se all info