Betalningar för tävlingar, läger etc.

Här finns en lista på utlägg och betalningar som klubben gjort i samband med tävlingar, träningssläger etc. Denna lista kommer att uppdateras kontinuerligt allt eftersom nya utlägg tillkommer och inbetalningar sker.

Överst i listan finns en sammanställning för 2013, och under en detaljerad lista över de olika posterna för hela året. Kolla gärna så att det stämmer, eftersom det behövts en del detektivarbete för att finna alla deltagare. Meddela kassören om det inte stämmer så rättar vi till det.

Nu har klubbens utlägg för 2014 börjat komma in på listan. Fler uppdateringar kommer inom en snar framtid.

Eftersom det är ganska stora belopp för vissa, kan man dela upp betalningen i omgångar. Ange detta genom att skicka e-post till kassören.

Betala till klubbens bankgiro: 5184-3845. Ange vad/vilka betalningen gäller.

E-post till kassören: This is a mailto link

TILL BETALNINGSLISTAN

Uppdaterad: 2017-10-14 21:54